Of u al kan zwemmen of juist helemaal niet, angstig bent voor water of gewoon al heel lang niet hebt gezwommen, iedereen kan deelnemen aan zwemles voor volwassenen. U begint altijd in ondiep water en dit bouwt zich gaandeweg op naar dieper water.

Of u al kan zwemmen of juist helemaal niet, angstig bent voor water of gewoon al heel lang niet hebt gezwommen, iedereen kan deelnemen aan zwemles voor volwassenen. U begint altijd in water dat 1.30m diep is. U bouwt dit langzaam op naar dieper water.

Deskundige zwemdocenten zullen u begeleiden naar het behalen van een certificaat of een zwemdiploma A. Tijdens de lessen worden alle slagen die nodig zijn om een certificaat of een A diploma te halen geoefend. Het is nodig dat u de Nederlandse of Engelse taal beheerst, om in aanmerking te komen voor zwemles. De eerste zwemles is altijd een proefles. Naar aanleiding van de proefles wordt er geadviseerd hoe wij u kunnen leren zwemmen en in welke groep.

Aanmelden

Om u aan te melden voor een volwassenzwemles kunt u zich digitaal inschrijven. Zodra er plaats is, nemen wij contact met u op.

Aanmelden volwassenzwemles(externe link)

Tijden

  • Dinsdag 09:00 - 09:30 uur

  • Dinsdag 17:30 - 18:00 uur

  • Woensdag 09:00 - 09:30 uur

  • Woensdag 16:45 - 17:15 uur

  • Vrijdag 14:30 - 15:00 uur