Inschrijving zwemles

U kunt zich digitaal inschrijven op de homepage via het duikertje leerlingenvolgsysteem.

Kinderen die nog niet kunnen zwemmen worden ingeschreven op onze wachtlijst. Kinderen vanaf 3,5 jaar kunnen ingeschreven worden voor de wachtlijst. Om te beginnen met zwemles moeten kinderen minimaal 4 jaar en 8 maanden zijn voordat zij opgeroepen worden voor zwemles. Na inschrijving ontvangen zij per e-mail een inlogcode voor Zwemscore. Bij de inschrijving kunt u voorkeurstijden aangeven voor zwemles. Wijzingen kunnen de ouders zelf aanpassen op de site van plan plan. Ook kunt u het inschrijfgeld contant of via pin te betalen aan de balie van De Helster of via Ideal.

Kinderen met enige zwemvaardigheid

Zijn de ouders pas in de gemeente Overbetuwe komen wonen en heeft het kind al zwemles gehad, dan zijn er andere regels. Als het kind aantoonbaar al op een wachtlijst staat nemen we de datum van inschrijving over. Heeft het kind al zwemles gehad dan mag het bij ons komen voorzwemmen om het zwemniveau van het kind te beoordelen. In overleg met de ouders zoeken wij een plaatsje in de lesgroep.

Oproepen nieuwe leerlingen

De ouders krijgen van ons bericht als er plaats is op de tijd van hun keuze. Dat gebeurt telefonisch, ongeveer een week voordat de zwemles aanvangt. Als deze tijd niet uitkomt kunnen de ouders dat aangeven. Iedere week komen er plaatsen vrij op het startersniveau (niveau 1). Dit komt omdat er wordt gelest per individu en niet per groep. Zo gauw er een leerling doorgaat naar niveau 2 kan er weer een nieuwe leerling starten.