Zwangerschapszwemmen

Lekker bewegen zonder zwaar te zijn. Zwemmen is dé sport om in conditie te blijven tijdens de zwangerschap en is een ideale aanvulling op de zwangerschapsgymnastiek. Dankzij de opwaartse druk van het water voelt u zich veel lichter dan op het droge.

Zwemmen is een van de weinige sporten die u uw gehele zwangerschap door kunt beoefenen. Bewegen in water stimuleert en ondersteunt de lichaamsfuncties die zowel voor moeder als kind van belang zijn. Ook heeft het zwemmen tijdens de zwangerschap een positieve invloed op rugklachten. Ontspannings- en ademhalingsoefeningen staan centraal bij het zwangerschapszwemmen. Probeert u het eens en ondervindt hoe ontspannend de oefeningen in het warme water (30°) werken.

Geboortekaartje

We vinden het leuk om een geboortekaartje te ontvangen. U ontvangt dan een gratis uitnodiging voor het baby- en peuterzwemmen. Om na de bevalling uw figuur weer te corrigeren adviseren wij u deel te nemen aan onze aquafitness activiteiten. Hier wordt uw conditie weer op peil gebracht en komen spierversterkende oefeningen aan bod.

Tijd 

Maandagavond van 20.30 – 21.00 uur.

Tarieven

Bekijk de verschillende tarieven.