Baby-peuterzwemmen

Samen met papa of mama genieten van het water.

Water……het leukste speelgoed dat er is.

Jong geleerd.....

Spelenderwijs vertrouwd raken met water. Dat is het doel van het Baby en peuterzwemmen. En het is nog leuk ook!  Zelfs de aller-kleinsten genieten in water. Baby's vanaf zes maanden tot kleuters van vier jaar kunnen in de Helster meedoen met de speciale lessen baby- en peuterzwemmen.

Het ondiepe bad is gevuld met warm water dat 30 graden is. Onder begeleiding van een zweminstructrice worden allerlei spelletjes gedaan. Spelenderwijs leren de kleintjes daardoor om te gaan met het water. Samen met vader of moeder genieten de kleintjes zichtbaar van het warme water en bewegen naar hartelust. Lekker met je handjes spatten op het water, springen vanaf de kant in de armen van vader of moeder! Kinderen krijgen er nooit genoeg van. 

Vier groepen

In de Helster zijn de kinderen onderverdeeld in verschillende groepen: van zes maanden tot anderhalf jaar, anderhalf tot twee jaar, twee tot drie jaar en tenslotte de groep driejarigen.

Alle oefeningen worden aangepast aan de ontwikkelingsfase van het kind. Langzaam aan leren we de kinderen zich vrij te bewegen en zichzelf te redden in het water.  En wie weet halen ze dan ook nog het Teddybeerdiploma brons, zilver en goud! 

Dinsdag en woensdag

  • 09.00-09.30 van 6 tot 14 maanden
  • 09.30-10.00 van 14 tot 24 maanden
  • 10.00-10.30 van 2 tot 3 jaar
  • 10.30-11.00 van 3 tot 4 jaar

Tarieven

Bekijk de verschillende tarieven.

Meer weten?

Bel even of kom een keer kijken, u bent van harte welkom.

Vrijkaartje

Stuur ons een geboortekaartje, dan ontvangt  u van ons een vrijkaartje voor het baby- en peuterzwemmen!

Verschillende activiteiten

Ieder jaar organiseert het baby- peuterteam verschillende activiteiten voor de kleintjes. Afhankelijk van het jaargetijde komen de "hulp pietjes" naar het zwembad, vieren we carnaval of is het Jip en Janneke feest. Natuurlijk komen de papa's en de mama's ook verkleed naar het zwembad.